2009. szeptember 9., szerda

Szűlni? Mikor?

38. hét

Ma azért megnyugtattak az orvosnál, hogy a gyermek teljesen érett és most már bármikor szülhetek. Siettetni úgy sem lehet egy babát sem és ők nem is indítanak egészen a 42. hétig szülést. Jó hát azt nem tudhatták, hogy arról szó sincs, hogy nagyon siettetném a dolgot. Egyszerűen nem érek rá. Ha lenne egy kis szabadidőm (10-15 óra között) akkor a férjem fontoskodik a munkahelyén, vagy vidéken.
Arról nem is beszélve, hogy még ketten meg a gyerekek nem is vagyunk olyan sokan, de hát ott a nagy család... A mienk különösen összetartó. Gyakori vasárnapi ebédek, közös templomba járás, rengeteg szülinap és mindenki imád mindenben részt venni. Hát ilyen a gyermekszületés is.
Jaj, szombaton nehogy szülj, mert esküvőre megyünk és este számítunk a nagymamára;
éjszaka nem bírok már felkelni, inkább még napközben legyetek túl rajta;
napközben nem fogok tudni elszakadni az irodából, inkább valami esti időpontot válassz (na ez itt már eleve kivitelezhetetlen, most akkor kivel legyünk jók a nagypapával, vagy a nagynénivel)
egész héten Londonban leszek egy kiállításon igazán megvárhatnál.
Majd 10 évesen mire mindenki nyugdíjas lesz kibújhat szegény.
Én pedig szeretném még az össze szépségemet kicsit elindítani a szörnyű nagyvilágban, végigcsinálni az oviba szoktatást, elindítani a különórákat és persze felkészíteni mindenkit arra, hogy egy-két napig tuti nem leszek itthon.
MM pedig csak nő, és már nehezen férünk egy testben, de már most alkalmazkodik mindenkihez.
Negyedik gyerek, ez a sorsa...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése